TVUPlayer

TVUPlayer for Mac 1.1.7

Kosteloze tv rechstreeks op je Mac

De TVUPlayer is een applicatie waarmee je gratis telvisie kijkt op je PC. De digitale kijkkast biedt een aardige en gevarieerde verzameling kanalen. Wereldnieuws in het Duits, Indiase cricketwedstrijden of retro-horror; je ziet het allemaal met de TVUPlayer. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Erg eenvoudig
  • Zeer gebruiksvriendelijk

TEGEN

  • Nauwelijks Nederlandstalige kanalen
Meer

Uitmuntend
8

De TVUPlayer is een applicatie waarmee je gratis telvisie kijkt op je PC. De digitale kijkkast biedt een aardige en gevarieerde verzameling kanalen. Wereldnieuws in het Duits, Indiase cricketwedstrijden of retro-horror; je ziet het allemaal met de TVUPlayer.

TVUPlayer categoriseert zenders op genre (nieuws, sport, film etc), maar ook op taal. Zo blader je lekker door de honderden kanalen. Voor gerichte zoekopdrachten biedt de geïntegreerde tv-gids uitkomst. Log je in bij TVUPlayer, dan krijg je nog een aantal extra opties, zoals het pauzeren van de uitzending.

Tevens biedt TVUPlayer een optie om je eigen kanaal op te zetten. Verder is er tegen betaling een opnamefunctie, zodat je geen uitzending meer hoeft te missen.

Zo af en toe vertoont deze Mac-tv kuren en geeft hij aan dat je gekozen kanaal niet beschikbaar is. Ook varieert de zenderkwaliteit, maar hinderlijker zijn de video-advertenties die de zenders vertonen.

TVUPlayer laat je zappen op je computer en biedt daarbij een flink zenderaanbod. Vergeleken met haar concurrenten biedt dit programma mooie menu's en een goede categorisering van de kanalen.

TVUPlayer

Download

TVUPlayer for Mac 1.1.7